Demokratian Autopsia: Spirit Radio

Perjantaina 26.4.2019 klo 19.00

Sunnuntaina  28.4.2019 klo 19.00

Liput vapaavalintaisesti 5-20 €. Varaa paikkasi etukäteen. 

 

 “Conscience is no more than the dead speaking to us.”
― Jim Carroll, kirjailija ja punk -muusikko

Suurimmassa osassa maailman kulttuureita rajaa elämän ja kuoleman välille ei määritellä ehdottomaksi. Kuolleilta saatetaan kysyä neuvoa erilaisissa pulmissa, esimerkiksi parantamisen yhteydessä.

Spirit Radio – yhteys esivanhempiin esityksessä tarkastellaan mahdollisuutta luoda kontakti tuonpuoleiseen siirtyneisiin esivanhempiin. Löytyykö rajan takaisilta esivanhemmiltamme neuvoa tämänhetkisiin ekologisiin, geopoliittisiin tai muihin päivänpolttaviin kriiseihin? Yhteys rajan yli avataan Nikola Teslan kehittämän Spirit Radion avulla.

Työryhmä: Teemu Päivinen, Miro Mantere, Jenni Kokkomäki ja Marja-Liisa Honkasalo

Kommunikointi rajan yli on jo alkanut:

”Aloittaessamme Spirit Radion rakentamista, omat isovanhempani ilmestyivät minulle unessa. Kuullessaan minun olevan työstämässä teatteriesitystä isoisäni ehdotti, että hän tulisi tekemään esitystä kanssamme. Täten esityksessä nähdään myös kohtaus, jossa Spirit Radion avulla avaamme (mahdottoman) mahdollisuuden isoisälleni tulla osaksi esitystä.” -Teemu Päivinen

 

Höyhentämön taiteellinen ohjelma Demokratian Autopsia toteuttaa Spirit Radio – yhteys esivanhempiin -esityksen yhteistyössä Ruumis ja toinen: elettyjä mahdottomuuksia taiteen ja tieteen välissä -tutkimushankkeen kanssa.

Demokratian Autopsia on Teemu Päivisen ja Jenni Kokkomäen luotsaama kolmivuotinen taiteellinen ohjelma Höyhentämöllä. www.hoyhentamo.fi/fi/demokratian-autopsia/

Ruumis ja toinen on kolmivuotinen Koneen Säätiön rahoittama tutkimushanke, jonka ajatuksena on tuoda kumman ilmiötä tieteellisen ja taiteellisen tutkimuksen sekä taiteen saumakohtaan.

www.uniarts.fi/ruumis-ja-toinen

 

 

Demokratian Autopsia on Teemu Päivisen ja Jenni Kokkomäen luotsaama kolmivuotinen taiteellinen ohjelma Höyhentämöllä. 

Ruumis ja toinen on kolmivuotinen Koneen Säätiön rahoittama tutkimushanke, jonka ajatuksena on tuoda kumman ilmiötä tieteellisen ja taiteellisen tutkimuksen sekä taiteen saumakohtaan.