DEMOKRATIAN AUTOPSIA

Demokratian Autopsia työryhmä keskittyy vuoden 2019 aikana tarkastelemaan vierauden kokemusta ja sen tuottamia kysymyksiä erilaisten istuntojen ja esitysten kautta.

Istuntojen sarjan aloittaa Teknospiritistinen istunto, jossa tarkastelun kohteeksi nousee elämän ja kuoleman välinen rajankäynti, erilaisten kulttuurien ja ontologioiden avaamat mahdollisuudet ymmärtää ja olla suhteessa mm. ääntenkuulemiseen, esivanhempien ja vainajien kanssa kommunikointiin sekä muihin kumman alueen ilmiöihin. Istunnot toteutetaan yhteistyössä Teatterikorkeakoulun Ruumis ja toinen: elettyjä mahdottomuuksia taiteessa ja tieteessä -tutkimushankkeen kanssa.

Syyskaudella Demokratain Autopsia työryhmä tuottaa Losing the Concept(s) of Self – But Still Talking esityksen joka käsittelee modernin ajan tuottaman yhtenäiskulttuurin murrosta ja murroksen aiheuttamia hajoamisen tapahtumia subjektiuden ja subjektipositioiden alueilla.

Demokratian ruumiinavauksesta vastaavat Teemu Päivinen ja Jenni Kokkomäki. Jokaiseen ohjelman taiteelliseen ulostuloon kutsutaan vierailevia taiteilijoita, tieteilijöitä ja muita vastakarvaan ajattelevia asiantuntijoita osaksi työryhmää.

.

 

 

 

.

o

 

 

 

 

0

 

 

 

Menneet tapahtumat

28.2. – 4.3.  ja 12.11. – 14.11.2020 klo 19 Losing the Concept(s) of Self – but Still Talking

Traileri

Lisätietoja tapahtumasta.

26.4.& 28.4.2019 Spirit Radio

Lisätietoja tapahtumasta.

1.12.2017 001 IMOUS – Teknoshamanistinen pikkujouluistunto

Lisätietoja tapahtumasta.

14.4.2017 Suomi kuluttaa sata lasissa

Lisätietoja tapahtumasta.