DTB-VIIKONLOPPUKURSSI

Dances to a Beat (DTB) -tekniikkaa pääsee treenaamaan myös ensi kesänä! Tällä kaksipäiväisellä tiiviskurssilla tutustutaan praktiikan eri osa-alueisiin ja syvennetään erityisesti sen soveltamiseen koreografisessa prosessissa.
Kurssin ajankohta:

Lauantai 18.8. klo 11-17 (sis. 1h lounas)
Sunnuntai 19.8. klo 11-17 (sis. 1h lounas)

Kurssi on suunnattu sekä tanssin ammattilaisille että harrastajille. Aikaisempi tutustuminen tekniikkaan on eduksi, mutta ei edellytys kurssille osallistumiselle.

Kurssin hinta:

Kurssimaksu on 50 €, mutta 1.6. mennessä ilmoittautuneille Early Bird -hintaan 40 €.

MIKÄ DTB?
Dances to a Beat (DTB) on hetkessä syntyvän koreografian tekemiseen tähtäävä tanssitekniikka. DTB perustuu improvisaatioon, toistoon ja rytmiin ja se kehittää monia kinesteettisiä taitoja, muun muassa liikkeen tarkkuutta, artikuloitua musikaalisuutta, moninaista ilmaisullisuutta ja luovuutta. Tekniikka pakottaa harjoittajansa pysymään hetkessä, kieltäytymään itsensä ja omien valintojensa tuomitsemisesta sekä luottamaan intuitiivisesti kehoonsa rakentuneeseen tietoon. DTB:ssä jokaisen oma emotionaalinen ja kehollinen historia ovat samanaikaisesti sekä läsnä että irtipäästettävissä. Praktiikan harjoittaminen auttaa ymmärtämään ja arvostamaan yksilön merkitystä osana kokonaisuutta, ja toisaalta se saa näkemään kokonaisuuden yksittäisten osien ja tekijöiden summana.
Opettajasta:
Kurssin pitää DTB-tekniikan kehittäjä tanssitaiteilija Kati Korosuo. Kati työskentelee monipuolisesti tanssi- ja esitystaiteen kentällä Suomessa ja ulkomailla. DTB:n parissa hän on operoinut vuodesta 2013 lähtien ja opettanut tekniikkaa tähän mennessä yhteensä yli 40 kurssin ja työpajan muodossa seitsemässä eri maassa. Kati on myös koreografioinut DTB:n pohjalle perustuvat teokset Merphing, Merphing 2 ja M3.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittaudu tästä!

[contact-form-7 id=”9591″ title=”Viikkotunnit_copy”]