ELÄVÄT PATSAAT

Elävän patsaan teho perustuu näyttävän ulkoasun lisäksi liikkumattomuuden ja äkillisen liikkeen väliselle vaihtelulle. Perusasetelmayksinkertainen, silti kiehtova ja hypnoottinenkin patsas sopii mainiosti esim. tilaisuuksien alkuun, sisääntulon yhteyteen tai eläväksi koristeeksi juhlatilaan. Se pysyy mielenkiintoisena muutamia tunteja tilanteesta ja sijoittelusta riippuen. Elävillä patsailla voidaan elävöittää tapahtumaa myös vaikkapa ulkotiloissa. Teemme myös eläviä maalauksia ja muita installaatioita.

Patsashahmo voi tarvittaessa olla liikkuvampi, aktiivisempi sekä yleisöä aktivoiva ja pitää yllä pientä performanssia, jolloin se muistuttaa jo enemmän miimikkoa.

Miimikot ovat tilaisuuksissa sanattoman kommunikaation mestareita; helposti lähestyttäviä ja lähestyviä hahmoja, jotka ilahduttavat ja vapauttavat nopeasti tunnelmaa.

Erilaisia hahmoja voidaan käyttää tilaisuuksissa sekä visuaalisina elementteinä että toiminnallisina esiintyjinä. Esimerkkeinä näistä ovat näköishahmot, ruokapöydän keskellä oleva puhuva pää, huomiota herättävät ”kutsuvieraat”, sekoilevat tarjoilijat ja muut näkymättömän teatterin sovellutukset.

Tarjouspyyntö