PALVELUT

Höyhentämö tuottaa taiteellisten produktioidensa lisäksi monipuolisia esityspalveluja. Meillä on kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta erilaisten elämys- ja viihdenumeroiden toteuttamisesta yritysten, yhteisöjen ja yksityishenkilöiden tarpeisiin. Esiintyjämme voivat vastata joko lyhyistä esitysosuuksista tapahtumissa tai kokonaisen tilaisuuden tunnelmasta. Toimimme sekä yhteistyössä tapahtumajärjestäjien ja ohjelmatoimistojen että suoraan asiakkaiden kanssa.

Toteutamme esityksellisiä ratkaisuja kaikenlaisiin tapahtumiin, kuten asiakastilaisuuksiin, yritysjuhliin, seminaareihin, kokouksiin, messuihin tai vaikkapa pikkujouluihin. Suunnittelemme esityksiä ja ohjelmakokonaisuuksia myös asiakkaan erityistarpeiden mukaan. Esiintyjien ja esityksellisten elementtien käyttäminen henkilöstön koulutuksen ja kehittämisen tukena ja muilla sovellusaloilla kuuluu myös palveluihimme.

ELÄVÄT PATSAAT

Elävän patsaan teho perustuu näyttävän ulkoasun lisäksi liikkumattomuuden ja äkillisen liikkeen väliselle vaihtelulle. Perusasetelmaltaan yksinkertainen, silti kiehtova ja hypnoottinenkin patsas sopii mainiosti esim. tilaisuuksien alkuun, sisääntulon yhteyteen tai eläväksi koristeeksi juhlatilaan. Se pysyy mielenkiintoisena muutamia tunteja tilanteesta ja sijoittelusta riippuen. Elävillä patsailla voidaan elävöittää tapahtumaa myös vaikkapa ulkotiloissa. Teemme myös eläviä maalauksia ja muita installaatioita.

Patsashahmo voi tarvittaessa olla liikkuvampi, aktiivisempi sekä yleisöä aktivoiva ja pitää yllä pientä performanssia, jolloin se muistuttaa jo enemmän miimikkoa. Miimikot ovat tilaisuuksissa sanattoman kommunikaation mestareita; helposti lähestyttäviä ja lähestyviä hahmoja, jotka ilahduttavat ja vapauttavat nopeasti tunnelmaa.

Erilaisia hahmoja voidaan käyttää tilaisuuksissa sekä visuaalisina elementteinä että toiminnallisina esiintyjinä. Esimerkkeinä näistä ovat näköishahmot, ruokapöydän keskellä oleva puhuva pää, huomiota herättävät ”kutsuvieraat”, sekoilevat tarjoilijat ja muut näkymättömän teatterin sovellutukset.

Kuvia elävistä patsaista

BUTOTANSSIKURSSI

Esittelyteksti

UNELMATYÖPAJA

Esittelyteksti

KELLUNTATANKKIESITYKSET

 

Tarjoamme pienille ryhmille ainutlaatuisen ja yksilöllisen kokemusesityksen* johon sisältyy tunnin mittainen rentoutuskellunta suolavesitankissa. Esitys tapahtuu yhdelle katsojalle kerrallaan. Esitykset perustuvat Höyhentämössä 2013-2016 toimineen taiteellisen tutkimusohjelman, The Power of Suggestion, toimintaan. Suunnittelemme yksilöllisen esityspäivän asiakkaan tilanteen mukaan.

Tällä hetkellä valittavana on kaksi eri moduulia, joista jommankumman varaan esityspäivä rakennetaan. Kumpikin moduuli sisältää kolme osaa: 1. Tajunnallisen orientaation, 2. Tunnin yksityisen kelluntakokemuksen ja 3. Kokemuksen mieleenpalauttamisen.

My Day in the Tank
Esityksellisesti ohjattu kelluntakokemus, jossa näyttämönä on katsojan mieli. Katsoja kohtaa esiintyjän ennen ja jälkeen kellumisen, jolloin oma yksityinen kokemus jäsentyy vuorovaikutuksessa toisen kanssa. Yhden esityspäivän aikana ehtii kellua 4-5 henkilöä.

Another Day in the Tank
Edellisen lisäksi esitys tapahtuu shamanistisessa viitekehyksessä, ja siihen kuuluu rummutusta. Yhden esityspäivän aikana ehtii kellua 2-4 henkilöä.

*Kokemusesitys on katsojan kehollisessa ja tajunnallisessa kokemuksessa syntyvä esitys. Kokemusesitys on kokeellinen esitystaidemuoto, joka haastaa ajatuksen, että esitys on jotain missä joku esiintyy, ja korostaa sen sijaan katsojan aktiivista osaa esitystapahtumassa. Kokemusesitys perustuu katsojan (kehollisen, tajunnallisen ja tilallisen) havaitsemisen muutokseen. Kokemusesityksessä katsojan kokemus ja esitys sulautuvat yhdeksi erottamattomaksi havaintokentäksi. – Wikipedia

Esimakua täältä.

info@hoyhentamo.fi
tuottaja@hoyhentamo.fi
+358 45 671 1047
Y-tunnus: Y-1052591-9
Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki

Liput | Tickets
Maksutavat
Lipunmyynnin toimitusehdot

Käyntiosoite | Visiting address:
Puhdistamo 6, Suvilahti

Google map

info@hoyhentamo.fi
tuottaja@hoyhentamo.fi
+358 45 671 1047
Y-tunnus: Y-1052591-9

Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki
Käyntiosoite | Visiting address:
Puhdistamo 6, Suvilahti

Facebook
Instagram