Anna Koskela: Lempibiisidisco

 

Työpaja

FIC festivaali 2020 ja työpaja Lempibiisidisco on valitettavasti peruttu. 

 
Perjantaina 17.4. klo 18-20

Osallistumismaksu: 5-25 euroa omavalintaisesti

Ilmoittaudu tästä! 

 

Lempibiisidisco

 
Lauantaina 18.4. klo 18.30-19.30 

VAPAA PÄÄSY

Lempibiisidiscon jälkeen tilassa jatkuu Meet the Artists -illanvietto.

Lempibiisidisko on epäkaupallinen ja yhteinen kehollisen tekemisen tila, jossa maailmassa on hetkellisesti enemmän lihaksi tullutta hyvää tahtoa.

Kaksiosaisessa disessä jorataan osallistujien omia suosikkikappaleita vapaalla tyylillä. Perjantain työpajassa liikutaan yhdessä päästäen irti kiinnostavuuden vaatimuksesta. Lauantaina näytetään kaikille miten siistii on olla olemassa. Lauantai on avoin tilaisuus yleisölle. 

Keho on huvipuisto. Ei virasto.
Ilo ja häpeilemättömyys ovat tarttuvia.

Lempibiisidiskoon ovat tervetulleita kaikki tanssiliikkeestä kiinnostuneet. Osallistuminen molempina päivinä on suositeltavaa. Itsenäisen osallistumisen alaikäraja on 12 vuotta, yläikarajaa ei ole. Pienet lapset ovat tervetulleita vanhempien kanssa.

Anna Koskela on valmistunut Escola Superior de Dança:sta Lissabonista pääaineenaan nykytanssi. Tällä hetkellä hän työskentelee alueellisessa kulttuurihankkeessa Valokeilassa Koillinen, Zodiak – Uuden tanssin keskuksen alaisuudessa.
”Ajattelen kehon olevan huvipuisto, jossa saa ja pitää hullutella. Minä tanssin, koska tanssiminen on parasta mitä on. Tanssiessani tunnen olevani olemassa. Työssäni haluan käsitellä hyvyyden ja rakkaudellisuuden teemoja, ymmärtämistä ja lempeyttä. Erityisesti minua kiinnostavat kehollisen itsetunnon ja itsemääräämisoikeuden kysymykset yhteiskunnallisina ilmiöinä.”