HÖYHENTÄMÖ ETSII UUTTA TUOTTAJAA

Höyhentämö-teatteriyhdistys etsii puolipäiväistä tuottaja-teatterisihteeriä vakituiseen työsuhteeseen vuoden 2019 alusta. Työaika on 19h/vko ja palkka n. 1000/kk. Tuottaja-teatterisihteerin  työ sisältää tehtäviä taloushallinnosta ja vaihtelevista toimistotrutiineista tiedotukseen ja markkinointiin. Vapaamuotoiset hakemukset 16.12. mennessä osoitteeseen info@hoyhentamo.fi. Liitä 
hakemukseen ansioluettelo ja tieto millä aikataululla voisit aloittaa. Haastattelut pyritään järjestämään ajalla: 19.-22.12.2018.
…..

Höyhentämö on nykyteatteria, tanssia ja muita esityksiä tuottava taiteilijayhteisö. Toimintamme perustuu monipuoliseen kiinnostukseen  esittävien taiteiden eri lajeja ja suuntauksia kohtaan. Höyhentämön ohjelmisto koostuu usean rinnakkaisen taiteellisen ohjelman toiminnasta. (www.hoyhentamo.fi)

Tuottaja-teatterisihteerin työtehtäviin kuuluvat yhdistyksen taloushallinnon hoitaminen, esitysten tiedotus, rahoituksen hakeminen  yhdessä hallituksen kanssa, tilavuokrauksen koordinointi sekä muut esitysten tuottamiseen ja yhdistyksen hallinnointiin liittyvät tehtävät. Höyhentämön toimintaa johtaa yhdistyksen hallitus, joka koostuu taiteellisten ohjelmien vetäjistä. Hallitus toimii myös tuottaja-teatterisihteerin esimiehenä ja lähimpänä työyhteisönä.

Pitkäaikainen tuottajamme siirtyy kokopäivätyöhön ja etsimme nyt uutta tekijää melko nopealla aikataululla. Arvostammme mm. kykyä työskennellä itsenäisesti ja joustavuutta. Työn kiireellisyys vaihtelee ja työajan suorittaminen voidaan sopia tarkoituksenmukaisella tavalla.