KATASTROFIESITYS

8.3. | 9.3. | 10.3. kello 19

Tiivistämö, Kaasutehtaankatu 1

Not going back to normal – eli Katastrofiesitys on punk-henkinen esitys maailmanlopusta. Se on kokeellista fyysistä teatteria yhteiskunnallisen kriisin ja katastrofin aiheuttamasta vieraantuneisuudesta, reaktioista ja sopeutumisesta.

Katastrofi on tapahtumasarja, joka ajaa yhteiskunnan, yhteisöt ja yksilöt äkillisesti poikkeustilaan – totutuista tavoista joudutaan luopumaan, usein vastentahtoisesti, jonkin uhan vuoksi. Tämä aiheuttaa vastustusta, kutsuu esiin sopeutumiskykyä ja parhaimmillaan johtaa luovuuteen ja uuden yhteisöllisyyden syntymiseen.

Esityksessä nähdään Höyhentämössä pitkään toimineet taiteilijat Akseli Aittomäki, Kati Korosuo,  Aarni Korpela, Jamie MacDonald, Minja Mertanen ja Juha Sääski. Esitystä ovat olleet valmistamassa myös Jenni Kokkomäki ja Teemu Päivinen. Valosuunnittelijana toimii June Horton-White ja tuottajana Tanja Eloranta.

Kesto: n. 1 h

Liput: Voit valita itsellesi sopivan lipun hinnan seuraavista katgorioista: 10 € | 15 € | 25 € | 35 €. Ovella on myynnissä myös osta millä hintaa tahansa -lippuja. Osta lippusi tästä.

Esityspaikka: Tiivistämö, Kaasutehtaankatu 1, rakennus 5, Suvilahden kulttuuri- ja tapahtuma-alue
Sisääntulo alueelle osoitteesta Sörnäisten Rantatie 22 ja Kaasutehtaankatu 1

Noudatamme yleisiä koronarajoituksia. Huom! Mikäli koronapassit tapahtumissa ovat voimassa tapahtuma-aikana, vaadimme koronapassia kaikilta 16 vuotta täyttäneiltä katsojilta. Tässä tapauksessa lataathan koronapassin valmiiksi ennen tuloasi ja varaudu todistamaan henkilöllisyytesi.

Suosittelemme vahvasti kasvomaskin käyttöä yleisössä ja kehotamme pitämään turvavälejä mahdollisuuksien mukaan.

Kuva: Tani Simberg
Kuva: Tristan Petsola
Kuva: Tristan Petsola
Kalenteri | Calendar

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Kesän 2023 Metsästäjä-keräilijät leirin esittely 😍 ... Katso lisääKatso vähemmän

Video image

0 CommentsComment on Facebook

Lataa lisää