Höyhentämö

Höyhentämön ohjelmisto koostuu usean rinnakkaisen taiteellisen ohjelman toiminnasta. Kullakin ohjelmalla: Dances to a Beat, Demokratian Autopsia, Lust and Fear in the Pluckhouse, massavuoto on omat tavoitteensa, ja niistä muodostuu moniääninen kokoelma esityksiä.

Höyhentämö on nykyteatteria, tanssia ja muita esityksiä tuottava taiteilijayhteisö. Toimintamme perustuu monipuoliseen kiinnostukseen esittävien taiteiden eri lajeja ja suuntauksia kohtaan. Pyrimme työllämme haastamaan omia käsityksiämme ja tapojamme, ja uskomme siten pääsevämme dialogiin myös katsojien, muiden taiteentekijöiden ja maailman kanssa.

 Lisäksi teatteri tuottaa esityspalveluja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin.

Kalenteri

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 kuukausi sitten
Höyhentämö - Pluckhouse

Photos from Höyhentämö - Pluckhouse's post ... Katso lisääKatso vähemmän

Image attachmentImage attachment+3Image attachment
3 kuukaudet sitten
Höyhentämö - Pluckhouse

Ollaan Jyväskylässä 😀🌺 Kasvu ja kukoistus -esitys rakentuu Villa Ranaan. #höyhentämö #jyväskylänkesä ... Katso lisääKatso vähemmän

Ollaan Jyväskylässä 😀🌺 Kasvu ja kukoistus -esitys rakentuu Villa Ranaan. #höyhentämö #jyväskylänkesä
3 kuukaudet sitten
Höyhentämö - Pluckhouse

Täällä ollaan! ... Katso lisääKatso vähemmän

Täällä ollaan!
3 kuukaudet sitten
Höyhentämö - Pluckhouse

Kasvu ja kukoistus kiittää ihanaa Helsingin lähes täpö täyttä yleisöä!!! Perjantaina lähdemme rakentamaan esitystä Jyväskylän kesään. Vain yksi esitys lauantaina 8.7. kello 16 Villa Ranan kulttuurikeskuksessa. ... Katso lisääKatso vähemmän

Kasvu ja kukoistus kiittää ihanaa Helsingin lähes täpö täyttä yleisöä!!! Perjantaina lähdemme rakentamaan esitystä Jyväskylän kesään. Vain yksi esitys lauantaina 8.7. kello 16 Villa Ranan kulttuurikeskuksessa.

1 CommentComment on Facebook

Kuva: Paula Tella

Lataa lisää