LUST AND FEAR IN THE PLUCKHOUSE

Ohjelman teemoja ovat homoseksuaalisuus, perversiot, kielletyt himot ja se kaikki pelko, häpeä, frustraatio ja torjunta mikä liittyy seksuaalisuuteen. Ohjelman tavoitteena ei ole vain näyttämöllistää näitä teoksia, vaan niiden pohjalta tehdä itsenäisiä näyttämöteoksia.

Ohjelman ensimmäinen produktio Der König perustuu löyhästi Ralf Königin sarjakuviin (esim. Tappajakondomi) ja toinen produktio taas löyhästi Henry Millerin The Rosy Crucifixion trilogiaan (Sexus-Nexus-Plexus). Der König on komediallinen esitys, joka tutkii erityisesti seksuaalisesti pelottavia tilanteita. Miksi seksuaalisuus on useimmiten niin vaikeaa, kömpelöä, sujumatonta ja ongelmallista? Aihetta lähestytään pääosin huumorin keinoin. Komediallisista keinoistaan huolimatta esitys tarkastelee kriittisesti mm. median luomia oletuksia ja odotuksia seksuaalisuudesta aina sujuvana, aina onnistuvana ja haltuun otettavana, hallittavana projektina.

Lust and Fear in the Pluckhousen taiteellisina vastaavina toimivat ohjaaja Eero-Tapio Vuori ja näyttelijä Juha Sääski. Esitykset ohjaa Eero-Tapio Vuori. Lisäksi taiteellisessa työryhmässä toimivat näyttelijät Sanna Hietala, Aarni Korpela, Jamie MacDonald, Juha Sääski ja Erich Weidle.

LUST-webseries