Metsästäjä-keräilijät

Vuoden 2022 Metsästäjä-keräilijät on päättynyt. Kuvia leiriltä galleriassa sivun alareunassa ja tarinat ovat kunneltavissa Tarina-sivulla. Jatkamme jossakin muodossa 2023, mutta emme vielä tiedä miten – jos haluat pysyä ajan tasalla, liity postituslistalle tai ota yhteyttä mk.hoyhentamo@gmail.com.

Millaista on elää kaupungissa kivikautisella elämänasenteella? Jos sitä katsoo kuin metsää tai mammuttiaroa, millainen “luonto” se on? Millaisia henkiä ja olentoja siellä liikkuu? Millainen on sen kartta, kun se koostuu tarinoista? Miten tulee toimeen vain sillä, mitä löytää?

Metsästäjä-keräilijät on yhteisöllinen kokeilu ja utopistinen taidehanke, jossa urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää leirissään Kalasatamassa Helsingissä 30.7.-7.8.2022. Kuka tahansa voi liittyä mukaan. Osallistuminen sopii myös lapsille, ja ryhmässä on lapsista vastaava henkilö.

Voit kyläillä leirissä ja osallistua sen elämään tulemalla paikalle kello 10-20 välillä.
Jos emme ole leirissä, olemme jossakin lähialueella – voit soittaa meille: 041 745 2610
Samasta numerosta voit myös etukäteen varmistaa missä olemme tai ilmoittaa milloin olet tulossa, jos haluat, olet tulossa isolla ryhmällä, tai sinulla on tarpeita joihin meidän tarvitsee varautua (saavutettavuudesta täällä).

Leiripaikka Google Mapsissa
Lisäohjeita osallistumisesta

Osallistuminen on ilmaista, mutta voit tukea meitä kannatuslipulla.

Metsästäjä-keräilijät alkoi vuonna 2021 ja 2022 leiriin on valmistauduttu työpajoissa. Voit kuunnella tarinoita Metsästäjä-keräilijämaailmassa tähän asti tapahtuneesta täällä.

Projektin järjestää Höyhentämö.