Metsästäjä-keräilijät

Metsästäjä-keräilijät 2023 on ohi. Voit kuunnella tarinat leirin kulusta täällä. Myös kuvia ja videoita on tulossa. Myös Metsästäjä-keräilijöiden paluusta on puhuttu – jos haluat tietoa siitä, sitten kun sitä on, liity postituslistalle.

Millaista on elää kaupungissa kivikautisella elämänasenteella? Jos sitä katsoo kuin metsää tai mammuttiaroa, millainen “luonto” se on? Millaisia henkiä ja olentoja siellä liikkuu? Millainen on sen kartta, kun se koostuu tarinoista? Miten tulee toimeen vain sillä, mitä löytää?

Metsästäjä-keräilijät on yhteisöllinen kokeilu ja utopistinen taidehanke, jossa urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää leirissään Kalasatamassa Helsingissä 21.-27.8.2023. Kuka tahansa voi liittyä mukaan. Osallistuminen sopii myös lapsille ja perheille.

Voit kyläillä leirissä ja osallistua sen elämään tulemalla paikalle kello 10-20 välillä.
Jos emme ole leirissä, olemme jossakin lähialueella – voit soittaa meille: 041 586 2252
Samasta numerosta voit myös etukäteen varmistaa missä olemme tai ilmoittaa milloin olet tulossa, jos haluat, olet tulossa isolla ryhmällä, tai sinulla on tarpeita joihin meidän tarvitsee varautua (saavutettavuudesta täällä).

Leiripaikka Google Mapsissa
Lisäohjeita osallistumisesta

Osallistuminen on ilmaista, mutta voit tukea meitä kannatuslipulla.

Metsästäjä-keräilijät alkoi vuonna 2021 ja järjestettiin myös 2022. Voit kuunnella tarinoita Metsästäjä-keräilijämaailmassa tähän asti tapahtuneesta täällä.

Projektin järjestää Höyhentämö.