Metsästäjä-keräilijät

Saavutettavuus

Metsästäjä-keräilijöiden maailma on aina juuri niiden ihmisten näköinen ja muotoinen, joita siellä kulloinkin on. Se sopeutuu kunkin omiin tarpeisiin ja tapaan olla. Se on kaikille avoin, ja yritämme tehdä sen mahdollisimman monelle saavutettavaksi.

Osallistua voi eri tavoin oman mielenkiinnon, kykyjen ja aikataulun mukaisesti; kevyesti ja enemmän tarkkailijana tai sitoutuneesti ja pitkäkestoisesti eläytyen. Voit luoda oman tapasi olla metsästäjä-keräilijä.

Pyrimme ottamaan huomioon myös erilaiset elämänvaiheet. Panostamme siihen, että lapsilla ja perheillä on mahdollisuus osallistua.

Pyrimme luomaan ilmapiirin, jossa voi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Toimintakulttuuri on keskusteleva, avoin ja luottamuksellisen. Pyrimme aina olemaan tietoisia siitä, mitä tarpeita ja toiveita kullakin on, ja miten voisimme tukea toisiamme. Osallistu omien voimavarojen ja elämäntilanteen mukaan, ja muista, että voit aina poistua tai pyytää apua.

Leiripaikalle pääsee soratietä pitkin ja ympäristössä pystyy myös liikkumaan asfaltti- ja sorapohjaisia reittejä. Voit jättää auton rannan parkkipaikalle. Leiriä voidaan muokata sellaiseksi, että se soveltuu kunkin osallistujan tarpeisiin.

Jos jokin asia osallistumisessa mietityttää sinua tai koet esimerkiksi tarvitsevasi erityisjärjestelyjä, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten osallistumisesi onnistuisi.