Metsästäjä-keräilijät

Saavutettavuus

Metsästäjä-keräilijöiden maailma on aina juuri niiden ihmisten näköinen ja muotoinen, joita siellä kulloinkin on. Se sopeutuu kunkin omiin tarpeisiin ja tapaan olla. Se on kaikille avoin, ja yritämme tehdä sen mahdollisimman monelle saavutettavaksi.

Osallistua voi eri tavoin oman mielenkiinnon, kykyjen ja aikataulun mukaisesti; kevyesti ja kokeiluluonteisesti tai sitoutuneesti ja pitkäkestoisesti eläytyen, etänä tai paikan päällä. Voit luoda oman tapasi olla metsästäjä-keräilijä.

Pyrimme ottamaan huomioon myös erilaiset elämänvaiheet. Panostamme siihen, että lapsilla ja perheillä on mahdollisuus osallistua, ja työryhmässä on vastuuhenkilö joka keskittyy lasten osallistumiseen.

Pyrimme luomaan ilmapiirin, jossa voi tuntea olonsa turvalliseksi ja mukavaksi. Toimintakulttuuri on keskusteleva, avoin ja luottamuksellisen. Pyrimme aina olemaan tietoisia siitä, mitä tarpeita ja toiveita kullakin on, ja miten voisimme tukea toisiamme. Osallistu omien voimavarojen ja elämäntilanteen mukaan, ja muista, että voit aina poistua tai pyytää apua.

Jos jokin asia osallistumisessa mietityttää sinua tai koet esimerkiksi tarvitsevasi erityisjärjestelyjä, ota meihin yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten osallistumisesi onnistuisi.