Maksutavat

Voit maksaa lippusi turvallisesti Höyhentämön verkkokaupassa. Checkout on sinulle turvllinen maksutapa pankki- ja luottokorttimaksuna.

Palvelulla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää.

https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 

Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi Höyhentämö-teatteriyhdistys ry:lle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, ovat he välittäneet maksusi meille.

Voit ostaa lipun myös suoraan esityspaikalta, jossa lipunmyynti on auki 45 minuuttia ennen esitystä. Suosimme korttimaksua.

Pankkikorttimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, ja he välittävät maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Maksut luottokorteilla

 
Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut. Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla, ja he välittävät asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.