Metsästäjä-keräilijät

Metsästäjä-keräilijät on sosiaalinen kokeilu ja utopistinen taidehanke. Se hakee innoitusta ihmiskunnan kollektiivisesta menneisyydestä ja soveltaa oppimaansa nykyiseen. Urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää kaupunkiympäristössä Helsingissä ja keräilee sen hylkäämiä resursseja. Kuka tahansa kiinnostunut voi liittyä mukaan. Myös etäosallistumiseen on tilaisuuksia.

Ensin kutsumme osallistujia mukaan viikonlopputyöpajoihin, joissa hahmotellaan ja kokeillaan metsästäjä-kerjäilijyyttä sekä pohditaan ja luodaan yhteisön tapoja, tarinoita, uskomuksia ja arvomaailmaa. Elokuussa metsästäjä-keräilijöiden leiri elää elämäänsä 11 päivää ympärivuorokautisesti. Mukaan voit liittyä vain yhteen työpajaan, tai halutessasi osallistua kaikkiin osiin.

 

 

Kati Korosuo – Dances to a Beat:

Kuva: Annika Saloranta

THEM MERPHING

Hengästyttävä ja intensiivinen nykytanssiteos, jossa tanssi juhlii ihmistä.

Esitykset: 20.5.  ja 22.5. kello 19 sekä 23.5. kello 15

Striimit: 26.5. klo 19 ja 28.5. klo 20

Esityspaikka: Nukketeatteri Sampo, Erottajankatu 7, Helsinki

Noudatamme voimassa olevia koronarajoituksia.

 

Teoksen työryhmän muodostavat koreografi Kati Korosuo, tanssijat Jaana Kovanen, Meeri Lempiäinen, Marlon Moilanen, Meri Pajunpää ja Sofia Simola, äänisuunnittelija Mitja Nylund, pukusuunnittelija Annika Saloranta ja valosuunnittelija Immanuel Pax.
Teoksen tekemistä ovat tukeneet @kulttuurirahasto @taikegram ja @wihurinrahasto

Lust and Fear in the Pluckhouse:

LUST

Omituinen ja outo tarina. Toivottavasti myös osittain hauska. Ehkä eräänlainen korona-ajan “eroottinen” komedia. Todennäköisesti ihmiset joko vihaavat tai rakastavat sitä. Se kertoo viidestä säälittävästä henkilöhahmosta, jotka yrittävät selviytyä koroa-ajan eristyneessä ja melko oudossa maailmassa. Heitä yhdistää vain syvä seksuaalinen halu. Onko se viihdettä? Ehkä. Tai ehkä se on kuin pikainen itsetyydytys – se saa olosi paremmaksi about minuutin ajaksi.

 

42-osainen websarja. 

 

 

Esityskieli: englanti, Ohjaus: Eero-Tapio Vuori, Käsikirjoitus: Sanna Hietala, Aarni Korpela, James Lórien MacDonald, Juha Sääski, Erich Weidle ja Eero-Tapio Vuori, Kuvaus, ääni ja editointi: James Lórien MacDonaldNäyttelijät: Sanna Hietala, Aarni Korpela, James Lórien MacDonald, Juha Sääski, Erich Weidle, Tuotanto: Höyhentämö, Tuottaja: Tanja Eloranta