Esitys Designmuseossa tiistaina 25.4.2017 klo 17-20.

POST POST NATURE on osa sekä FIC festivaalia, että Designmuseon Designiltaa ja Vaatevallankumous-kampanjaa ja siihen on vapaa pääsy!

Esityksen kesto on kolme tuntia, mutta yleisö saa seurata esitystä haluamansa ajan. (Kuva: Oswald Holcheir)

ANNI PUUPERÄ JA

SATU RINNETMÄKI:

POST POST NATURE

POST POST NATURE on dystopinen hahmotelma tulevaisuuden luonnosta.

POST POST NATURE on esityksellinen tutkimus olemisen eri tavoista ja mahdollisuuksista esiintymistilanteessa.

POST POST NATURE saa inspiraationsa tämän hetkisestä maailman tilasta ja esityshetken tapahtumista.

POST POST NATUREn taiteellisen praktiikan kautta tekijät tutkivat ja kokeilevat esityksen ja esittämisen eri olomuotoja sekä yhdenlaista kannanottoa vallitsevasta ilmastokriisistä. POST POST NATURE -esityksen koreografia muodostuu esityshetkellä tiettyjen toimintaa ohjaavien raamien sisällä. Koreografian syntyyn vaikuttavat ihmisesiintyjät, ei-inhimilliset esiintyjät, yleisö, ohikulkijat ja esitystila.

Kaikki esityksessä käytettävä materiaali on kierrätettyä.

POST POST NATURE on Anni Puuperän ja Satu Rinnetmäen toinen yhteisteos. Sitä on esitetty aiemmin UrbanApa X -festivaalilla Helsingissä (2015) sekä Olohuone 306,4km2 -kaupunkitaidetapahtumassa Turussa (2016).

Esityksen kotisivu.

Anni Puuperä ja Satu Rinnetmäki ovat helsinkiläisiä tanssi- ja esitystaiteilijoita ja he ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2015 alkaen. Heidän yhteistyönään on syntynyt kaksi teosta: Trash land ja POST POST NATURE. Heitä yhdistää kiinnostus hetkessä syntyvään koreografiaan, improvisaatioon ja esityksen olomuodon tutkimiseen. Heidän teoksiaan on esitetty mm. Moskovassa Young Choreographers -festivaalilla ja Olohuone 306,4km2 -kaupunkitaidetapahtumassa Turussa. FIC-festivaalin jälkeen he alkavat työstää Trash land -esityksen Helsingin ensi-iltaa. Esitykset ovat Vapaan Taiteen Tilassa Sörnäisissä 18.-20.5.2017.

Trash landin nettisivut.