SISÄLTÖVAROITUKSET

Toisille meistä sisältövaroitukset ovat välttämättömiä, toiset meistä eivät halua niitä. Sisältövaroituksien tarkoitus on suojata katsojaa tai osallistujaa haitalliselta, vahingolliselta tai harmilliselta sisällöltä. Parhaimmillaan ne turvaavat yleisön henkistä hyvinvointia ja estävät sairauskohtauksia. Toiset meistä taas kokevat, että sisältövaroitukset ohjaavat katsomiskokemusta epätarkoituksenmukaisesti, jolloin teosta alkaa arvioida liikaa varoitusten kautta, ne paljastavat tai lupaavat liikaa, ja toiset meistä haluavat – koska voivat – kokea esityksen mahdollisimman ”suoraan”, ilman puskureita.

Me emme tiedä millaisin kokemuksin, taustoin tai ominaisuuksin katsojamme tulevat esityksiimme (toivotamme kaikki tervetulleiksi). Siksi luotamme jokaisen kykyyn arvioida itse, mitä he tarvitsevat kokeakseen esityksen mahdollisimman esteettömästi.

Alla on linkki ajankohtaisiin esityskohtaisiin sisältövaroituksiin. Niissä mainitaan ensiksi tilaan ja tilanteeseen liittyvät fyysiset varoitukset ja tämän jälkeen teoksen sisältöön liittyvät varoitukset. Jos et löydä jotain esitystä listasta, siitä ei ole annettu sisältövaroituksia.

Esityskohtaiset sisältövaroitukset

Metsästäjä-keräilijät

Metsästäjä-keräilijöille ei ole annettu varsinaisia sisältövaroituksia, mutta koska tapahtuma tapahtuu maastossa ja on kaikille avoin, sille on luotu yksityiskohtainen turvallisuussuunnitelma ja määritelty osallistumisehdot, ja projektin nettisivulla on osallistumiseen liittyviä ohjeita. Lue lisää: 

info@hoyhentamo.fi
tuottaja@hoyhentamo.fi
+358 45 671 1047
Y-tunnus: Y-1052591-9
Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki

Liput | Tickets
Maksutavat
Lipunmyynnin toimitusehdot

Käyntiosoite | Visiting address:
Puhdistamo 6, Suvilahti

Google map

info@hoyhentamo.fi
tuottaja@hoyhentamo.fi
+358 45 671 1047
Y-tunnus: Y-1052591-9

Kaasutehtaankatu 1/33
00540 Helsinki
Käyntiosoite: Puhdistamo 6, Suvilahti

Google map