HIT Helsinki: Kaunis nainen

Päiväys/Aika
Päivät - 23/08/2019
Aika: 19:00

Kategoria No Categories


Liput: https://holvi.com/shop/hithelsinki/. + tuntia ennen paikan päältä. Maksuvälineinä käteinen ja kortit. 

Kolme ihmistä ja robotti jäävät saarroksiin Malmin lentokentälle, joka on suljettu kello seitsemäksi ajoitetun työmaaräjäytyksen vuoksi. Yksi heistä on 122-vuotias lentäjätär Amelia Earhart, joka on päättänyt kaikkien näiden vuosien jälkeen hylätä turvallisen pakopaikkansa, saaren jolle on haaksirikkoutunut 1937 tapahtuneen lento-onnettomuuden päätteeksi.

Hahmot joutuvat yön kestäessä tunnustamaan toisilleen asioita, joista he eivät ole uskaltaneet aiemmin kuiskia edes itselleen. Kun ihminen uskaltautuu epämukavuusalueelle ja antautuu vaaralle, astuen omien turvallisten rajojensa ulkopuolelle, hän voi löytää itsestään jotain, jota on koko elämänsä juossut pakoon. Identiteetin, ripauksen inhimillisyyttä, rakkauden kaipuun – tai siipaleen armeliaisuutta itseään kohtaan.

Kaikki on päättyvä aamulla kello seitsemän, jolloin konservatiivisen teatterin perustaja Kauko Tylppö seksirobotteineen, työnarkomaniaan kallellaan oleva itsensätyöllistäjäarkkitehti Imma Pii, sekä huijarisyndroomasta kärsivä kaunis Amelia joko tuhoutuvat tai pelastuvat. Mutta pelastavatko he itsensä vaikka säästäisivät henkensä? Entä miten käy ihmiskunnan?

Vilma Putron käsikirjoittama ja ohjaama, kallellaan kaahaava komedianäytelmä pureutuu ajankohtaisiin kysymyksiin unohtamatta syvää lämpöä ja myötätuntoa meitä, kaikenkarvaisia ihmisiä – ja miksei androidejakin – kohtaan.

Lue lisää: https://www.hoyhentamo.fi/kaunis-nainen/