Teknoshamanistinen ylikulutus istunto

Esitykset Höyhentämössä huhtikuussa 2018

Huhtikuussa vietetään kansallista ylikulutuspäivää Teknoshamanistisen kerskakulutus-istunnon merkeissä Höyhentämössä! Juhlistamme yhdessä haluamme kuluttaa, vaikka se olisi viimeisin tekomme.

Demokratian Autopsia on kolmiosainen esityssarja demokratian kuolemasta ja kuolinsyyn selvittämisestä. Esityssarja kysyy: elämmekö vielä demokratiassa, vai onko demokratia vain päälle liimattu teksti jollekin vähemmän imartelevalle järjestykselle? Onko kansalaisilla valtaa, onko kansalaisuutta muualla kuin puolueiden vaalipuheissa? Teossarjan osat lähestyvät aihetta erilaisin esityksellisin keinoin ja kutovat rinnalleen myös pienimuotoisempia ulostuloja. Yhdistävänä ideana teoksille on tarkastella demokratiaa kuolleena tai kuolemaa tekevänä, karnevalistisen anarkistisella otteella.

Demokratian ruumiinavauksesta vastaavat Teemu Päivinen ja Jenni Kokkomäki. Jokaiseen ohjelman taiteelliseen ulostuloon kutsutaan vierailevia taiteilijoita, tieteilijöitä ja muita vastakarvaan ajattelevia asiantuntijoita osaksi työryhmää.