Metsästäjä-keräilijät kannatuslippu

5,00 

Metsästäjä-keräilijät – työpajaviikonloppuja ja leirielämää

Haluaisitko kokeilla, miltä kaupunki näyttää kivikautisesta näkökulmasta? Mitä outoja olentoja ja henkiä siellä liikkuu, mitä hyödyllistä sieltä löytyy, ja millaisen leirin sinne voisi rakentaa?
Liity mukaan missä vaiheessa tahansa ja osallistu oman aikasi ja kiinnostuksesi puitteissa! Työpajaviikonloppuihin voit osallistua, lauantaisin Helsingissä tai sunnuntaisin etänä.

Työpajoja seuraa leiri, jossa metsästäjä-keräilijöiden elämään voi osallistua päivittäin 30.7-7.8.

In stock

Description

Metsästäjä-keräilijät – työpajaviikonloppuja ja leirielämää

Millaista on elää kaupungissa kivikautisella elämänasenteella? Jos sitä katsoo kuin metsää tai mammuttiaroa, millainen “luonto” se on? Millaisia henkiä ja olentoja siellä liikkuu? Miten esivanhemmat ovat läsnä? Millainen on sen kartta, kun se koostuu tarinoista? Mitä kaupungin saalis on, ja miten se käy pyydykseen?

Metsästäjä-keräilijät on sosiaalinen kokeilu, jonka päätteeksi urbaanien metsästäjä-keräilijöiden heimo elää Kalasatamassa Helsingissä. Sitä ennen järjestetään viikonlopputyöpajoja urbaanin Helsingin sykkeessä ja etätapaamisina Zoomissa. Kuka tahansa voi liittyä mukaan.

 

Tämän lipun hankinta on täysin vapaaehtoista! Voit tulla mukaan myös ilman lippua, mutta muista ilmoittautua osoitteessa: https://forms.gle/Er8BjGYQkgDsLD3j8

Työryhmässä toimivat: Aarni Korpela, Riikka Vuorenmaa, Akseli Aittomäki ja Emma Vuori

Lauantaiden tapaamiset kello 12 Teurastamon grillipaikalla, Työpajankatu 2, Helsinki

Sunnuntait Zoomissa kello 12 alkaen linkissä: https://zoom.us/j/96883033746